ΡΟΗ 24/7:

Πρόταση μομφής από το ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές

tsippm

Ξεκινάει η συζήτηση στις 18.00

Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, για την υπόθεση των υποκλοπών.

«Αν οι Βουλευτές της ΝΔ μπορούν όλα αυτά να τα καταπιούν, είτε γιατί εκβιάζονται από τα στοιχεία των παρακολουθήσεων, είτε γιατί σκέφτονται την επανεκλογή τους, τους συμπονώ. Εμείς την εκτροπή δε θα την καταπιούμε. Υποβάλλουμε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

«Όσοι αναρωτιούνται τι περιέχει ο φάκελος που κρατούσα όταν έβγαινα χθες από τα γραφεία της ΑΔΑΕ, ώρα να τους λύσω την απορία: Αποδείξεις αδιάψευστες.
Τα παράνομα έργα του σκοτεινού παρακράτους του κ. Μητσοτάκη.
Το ξεγύμνωμα του παρακράτους από την πιο αρμόδια αρχή του κράτους», πρόθσεσε

«Ζήτησα έλεγχο από την ΑΔΑΕ για 6 πρόσωπα: Υπουργό Χατζηδάκη, Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Φλώρο, Αρχηγό ΓΕΣ Λαλούση, πρώην Σύμβουλο Εθν.Ασφαλείας Διακόπουλο, πρώην & νυν επικεφαλής Δ/νσης εξοπλισμών Λάγιο, Αλεξόπουλο.
Η απάντηση που έλαβα ήταν 6 στα 6. Όλοι επισυνδεδεμένοι από την ΕΥΠ Μητσοτάκη», τόνισε ακόμη ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας: «Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός οργάνωσε το εγκληματικό δίκτυο προκειμένου να έχει όχι μόνο χρήσιμες πληροφορίες για αντιπάλους, φίλους, οικονομικούς παράγοντες, τη στρατιωτική ηγεσία. Αλλά και για να τους έχει στο χέρι. Να τους εκβιάζει. Να γνωρίζει τις σκέψεις, τις επιδιώξεις, τις αδυναμίες τους».

Η συζήτηση για την πρόταση μομφής θα ξεκινήσει στις 18.00.

 

επιστροφή στην κορυφή