xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Απ. Πάνας: Στη σημερινή εποχή η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλά και ποικίλα προβλήματα

panas peristilio

Το μήνυμα του Βουλευτή Χαλκιδικής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Στον ισότιμο ρόλο των γυναικών, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αναφέρεται ο Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας στο μήνυμά του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Παράλληλα, υπό το βάρος των γεγονότων των τελευταίων ημερών, εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις γυναίκες που έχουν χάσει τα παιδιά τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Πάνα:

"Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα ,ημέρα μνήμης για τους αγώνες και τις θυσίες των γυναικών αλλά και υποχρέωσης να μην ξεχνούμε και στην πράξη, ότι ο σεβασμός στη γυναίκα είναι απαραίτητος για σε κάθε δημοκρατική κοινωνία.

moustakas1

Ημέρα τιμής αλλά και αναγνώρισης του ισότιμου ρόλου που πρέπει να έχει στην εργασία, στο σπίτι, στις ίσες ευκαιρίες.
Στη σημερινή εποχή η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλά και ποικίλα προβλήματα, γίνεται ακόμη αντικείμενο εκμετάλλευσης και θύμα βίας.
Είναι καθήκον μας, αλλά και κάθε κοινωνίας να τιμούμε και να σεβόμαστε τη γυναίκα που επάξια δίνει τις μάχες της καθημερινά, αλλά και να της συμπαραστεκόμαστε σε κάθε δύσκολη στιγμή.
Θα ήθελα να εκφράσω στην σκληρή αυτή συγκυρία, τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στις μανάδες-γυναίκες που βιώνουν τη θλίψη και τον πόνο αυτές τις μέρες έχοντας χάσει τα παιδιά τους. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες".

paliouras11

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2