xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη η School & Office North 2023

north logo

Όλα τα είδη χαρτοπωλείου και γραφικής ύλης στη ΔΕΘ

Η έκθεση School & Office North 2023 είναι γεγονός. Η μοναδική εμπορική έκθεση του ευρύτερου κλάδου ειδών χαρτοπωλείου θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως και τις 13 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 13), καθιστώντας τη Βόρεια Ελλάδα κέντρο των εξελίξεων.
Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ειδών χαρτοπωλείου, παραγωγής, εμπορίας, εξαγωγής και εισαγωγής χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ, αναλώσιμων γραφείου, ειδών δώρου, DIY κατασκευών, παιχνιδιών αλλά και Εκδοτικούς Οίκους.
Τη διοργάνωση και παραγωγή της School & Office North 2023 έχει αναλάβει η εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Be Best σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου. Η Be Best, η οποία θα βρίσκεται στο τιμόνι της διοργάνωσης και της School & Office 2023 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 20 έως και 22 Μαΐου, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον εκθεσιακό κλάδο, αλλά και μια πολυσύνθετη ομάδα που δρα με στοχοπροσήλωση, ώστε να προσφέρει στους συμμετέχοντες, εκθέτες και επισκέπτες μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου.
Μέσα από το οργανωμένο δίκτυο προβολής της έκθεσης, αλλά και το άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα διεξαγωγής της κάθε επαγγελματίας θα έχει την ευκαιρία να υλοποιήσει τους εμπορικούς στόχους του, να διευρύνει το δίκτυο των επαφών του και να επωφεληθεί από τη συμμετοχή του, ανοίγοντας για την επιχείρησή του ένα σημαντικό κανάλι προβολής.
Παράλληλα, με την έκθεση θα διεξαχθεί και ένα πρόγραμμα θεματικών δράσεων που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και θα περιλαμβάνει στοχευμένες παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών, θεματικά εργαστήρια, αλλά και B2B συναντήσεις, τις οποίες οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προγραμματίσουν μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή της έκθεσης.

επιστροφή στην κορυφή