xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Απ. Πάνας: "Νέος υλικοτεχνικός εξοπλισμός στα σχολεία της Χαλκιδικής"

PANAS 2203

Μέσω της «ΚτΥπ Α.Ε.»

Την εξασφάλιση της βέλτιστης δυνατής κάλυψης των υλικοτεχνικών και εξοπλιστικών αναγκών των σχολείων της Χαλκιδικής, μέσα από τον έγκαιρο προγραμματισμό των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε., αναδεικνύει, ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Πάνας.

Για τρίτη συνεχή χρόνια ενισχύθηκαν σχολεία της Χαλκιδικής με υλικοτεχνικό εξοπλισμό μέσα από μια ουσιαστική συνεργασία με τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν από την «ΚτΥπ Α.Ε.» αιτήματα Σχολικών Μονάδων της Χαλκιδικής για την προμήθεια σχολικού εξοπλισμού, όπως θρανία, καθίσματα των μαθητών, γραφεία, πίνακες μαρκαδόρου, βιβλιοθήκες, μαγνητικοί πίνακες, DVD, σχολικά διαδραστικά παιχνίδια και άλλα.

moustakas1

Ο κ. Πάνας εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας: «Για τρίτη συνεχή χρονιά ανανεώνεται ο εξοπλισμός των σχολείων της Χαλκιδικής. Οφείλω να ευχαριστήσω από καρδίας τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΚτΥπ Α.Ε.» κ. Αθ. Γιάνναρη για την συνολική συνεισφορά του στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να πετύχουμε την πολυεπίπεδη αναβάθμιση των σχολείων της Χαλκιδικής μας και την κάλυψη όλων των αναγκών τους. Από την πλευρά μου καλώ, όσα σχολεία δεν έχουν προβεί στη σχετική διαδικασία να σπεύσουν να υποβάλλουν το αίτημά τους προς την αρμόδια Υπηρεσία δηλώνoτας, πως θα συνεχίσω την προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες σε εξοπλισμό στα σχολεία μας, στηρίζοντας στην πράξη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας».

paliouras2

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2