Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Έξυπνα" υδρόμετρα αποκτά ο Δήμος Πολυγύρου

exupna ydrometra

Θα εγκατασταθούν άμεσα 19.038 νέα ψηφιακά υδρόμετρα με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής

Εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» η πρόταση του Δήμου Πολυγύρου για εγκατάσταση "έξυπνων" υδρόμετρων.
Ειδικότερα, εγκρίθηκε χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ, ώστε ο Δήμος Πολυγύρου να προμηθευτεί και να εγκαταστήσει άμεσα 19.038 νέα ψηφιακά υδρόμετρα με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής και μετάδοσης και με πλήρη τηλεέλεγχο και τηλεχειρισμό των δικτύων ύδρευσης.

moustakas1

«Πρόκειται για σημαντική κατάκτηση του Δήμου Πολυγύρου, την οποία πέτυχε καταθέτοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση παρεμβάσεων τηλεμετρίας και έξυπνων υδρομέτρων, που έγινε εξ ολοκλήρου αποδεκτή, από ένα ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα. Τα παραπάνω θα γίνουν χωρίς καμία επιβάρυνση των καταναλωτών και θα εξασφαλίζεται το ισοζύγιο του νερού από την πηγή μέχρι τον τελικό αποδέκτη που είναι ο καταναλωτής. Παράλληλα με την ασφαλή καταμέτρηση των υδρομέτρων και τη σωστή καταγραφή της κατανάλωσης, θα πετύχουμε τη δίκαιη χρέωση των καταναλωτών και την εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από τη χρηστή διαχείριση των υποδομών και τον έλεγχο των διαρροών.
Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί, στα πλαίσια των ψηφιακών μετασχηματισμών του Δήμου μας, έτσι ώστε να ενταχθούμε και σε άλλα τέτοια προγράμματα, που αναβαθμίζουν το Δήμο και βελτιώνουν την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών μας», δήλωσε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.

paliouras11

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020