xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Διήμερη έκθεση εργασίας «INTERNISA Job Fair» στη Θεσσαλονίκη

anergoi aggelies

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων

Ένα εντατικό διήμερο επαγγελματικών συναντήσεων με κορυφαίες επιχειρήσεις των κλάδων της τεχνολογίας, της αγροτεχνολογίας, της αγροδιατροφής, του τουρισμούκαι του εμπορίου περιλαμβάνει η έκθεση «ΙNTERNISA Job Fair» που διοργανώνεται την Τρίτη 28 Μαρτίου και την Τετάρτη 29 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο επίκεντρο της έκθεσης θα βρεθούν ανταγωνιστικές ευκαιρίες απασχόλησης, σε ελληνικές και ξένες εταιρίες, όπως οι Deloitte, Chubb, Veltio, Prodyna, Onelity, Apifon, Agroapps, Agrotech, Matrix, Infoteam, Dataviva, Net2Grid, OTS, Estarta, TechSaloniki, Tech Pro, Grand Hotel, Regency Hyatt, Porto Karras, GVC, Xenios Ventures Hotels, Dust + Cream.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, να συνομιλήσουν απευθείας με έμπειρα στελέχη διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, να παρακολουθήσουν ομιλίες, διαδραστικά εργαστήρια και συνεδρίες επαγγελματικής συμβουλευτικής.

Ακόμη κατά τη διάρκεια της «INTERNISA Job Fair» θα συζητηθούν οι παγκόσμιες τάσεις σχετικά με το «αύριο της εργασίας», οι νέες τεχνολογίες και ο τρόπος με τον οποίο αυτές επηρεάζουν, διαμορφώνουν και μετεξελίσσουν το σήμερα, σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες ψηφιακής ενδυνάμωσης και ωρίμανσης που έλαβε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Εκπρόσωποι της Πολιτείας, ειδικοί επιστήμονες, σύμβουλοι επαγγελματικής κατάρτισης, υπεύθυνοι γραφείων διασύνδεσης και στελέχη επιχειρήσεων, θα αναπτύξουν megatrends, θα καταθέσουν απόψεις και θα απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά τις σύγχρονες ψηφιακές και τεχνολογικές προκλήσεις.

Η διήμερη έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «INTERNISA – Πρόγραμμα ENI CBC "Mediterranean Sea Basin Programme 2014 – 2020» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

-Η «INTERNISA Job Fair» ανοίγει τις πύλες της στο κοινό την Τρίτη 28 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, στο Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S) – Cisco, στην οδό 26ης Οκτωβρίου 21.

-Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι: Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 από τις 10.00 μέχρι τις 18.00 και Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 από τις 10.00 μέχρι τις 20.00.

-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

επιστροφή στην κορυφή