ΡΟΗ 24/7:

Εκπαιδευτική ημερίδα «Επιχειρούμε Αλλάζοντας» από το ΕΕΘ

koinopaneleeeth

Μ. Ζορπίδης: «Ένας επιχειρηματίας για να μπορέσει να επιβιώσει και να αναπτύξει την επιχείρηση του πρέπει να αλλάζει»

Τον τρόπο για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία με προσαρμογή στα νέα δεδομένα που προκύπτουν στο πέρασμα του χρόνου, έδειξε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στα μέλη του, με την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση-ημερίδα που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Κατάρτισης και Εκπαίδευσης με τίτλο, «Επιχειρούμε Αλλάζοντας».
Κατά τον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης αναφερόμενος στο θέμα της ημερίδας τόνισε, «ένας επιχειρηματίας για να μπορέσει να επιβιώσει και να αναπτύξει την επιχείρηση του πρέπει να αλλάζει». Ο πρόεδρος του ΕΕΘ, πρόσθεσε την ανάγκη ύπαρξης ηγετικών ικανοτήτων, οράματος και στοχοθεσίας, από πλευράς επιχειρηματιών.
Η πρόεδρος της Επιτροπής, Νικόλ Τελιορίδου από την πλευρά της και στο ίδιο μήκος κύματος επισήμανε, «σήμερα ζούμε σε ένα κόσμο συνεχούς αναστάτωσης όπου η τεχνολογία η παγκοσμιοποίηση και οι περιβαλλοντικές προκλήσεις αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Οι επιχειρηματίες που θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στις αλλαγές και να καινοτομήσουν θα μπορέσουν να ευδοκιμήσουν σε ένα τόσο δύσκολο τοπίο». Η κ. Τελιορίδου υπογράμμισε πως το διακύβευμα είναι "ή αλλάζουμε η βουλιάζουμε" χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες μικρομεσαίους επιχειρηματίες «πολύ σκληρούς για να πεθάνουν».
Την θεματική της ημερίδας «Επιχειρούμε Αλλάζοντας», ανέπτυξαν και ανέλυσαν οι δυο κεντρικοί ομιλητές – εκπαιδευτές, η Business Consultant & Executive Trainer, Ρούλα Κωτούδη και ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Κλεόβουλος Αλεξιάδης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου, το οποίο παρέμεινε στη θέση του μέχρι την ολοκλήρωση της, γεγονός που καταδεικνύει το ενδιαφέρον του θέματος που επιλέχθηκε.

επιστροφή στην κορυφή