xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Με μεγαλοπρέπεια τίμησε η Χαλκιδική την Εθνική Παλιγγενεσία (φωτο και βίντεο)

parelMoydAA

Παρουσία των τοπικών Αρχών και πλήθους κόσμου

Με σύμμαχο τον καλό καιρό κορυφώθηκαν σήμερα οι εορτασμοί για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Χαλκιδική και τον ξεσηκωμό του Γένους απέναντι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, τιμώτας παράλληλα τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Εκδηλώσεις στον Πολύγυρο

DoxolPolyg

Στον Πολύγυρο οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημου, παρουσία του Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ κ. Οικονόμου, του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γιάννη Γιώργο, του Προέδρου της ΠΟΞ, Γρηγόρη Τάσιου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Τοπικων Συμβούλων και εκπροσώπων Σωμάτων Ασφαλείας.

parelPol1

parelPol2

Εορτασμοί για την Εθνική Επέτειο στα Ν. Μουδανιά

parelMoydex1

Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Ν. Προποντίδας κατατέθηκαν στέφανα στο Ηρώο στα Ν. Μουδανιά, μετά την Δοξολογίαστον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Ακολούθησε η μαθητική παρέλαση, παρουσία του Δημάρχου Μανώλη Καρρά και της Περιφερειακής Συμβούλου Μέλας Κυριακίδου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Κουφίδη, του Προέδρου της ΑΝΕΤΧΑ, Γιώργου Πασαλή καθώς και εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων και συλλόγων, αλλά και πλήθους κόσμου.

DoxolMoud

parelMoydStefania

parelMoyd1

parelMoyd2

parelMoyd3parelMoyd4

parelMoyd5

parelMoyd6

parelMoyd7

moustakas1

parelMoydeod

parelZerv1

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Ζερβοχώρια παραβρέθηκε η Βουλευτής Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα, όπου παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση

parelZerv2

parelTrig2

Στις επετειακές εκδηλώσεις της Ν. Τρίγλιας παραβρέθηκε ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, παρακολουθώντας τη μαθητική παρέλαση

parelTrig3parelTrig4

parrlTrig1

parelIerrisos1

Στιγμιότυπα από τη μαθητική παρέλαση στην Ιερισσό

parelIerrisos2

parelSykia2

Με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση γιόρτασε η Συκιά την 25η Μαρτίου

parelSykia1

parelSykia3

paliouras11

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 25 Μαρτίου 2023 15:22
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2