xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Γ. Γιώργος: Στις εκλογές του Μαΐου θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την αυτοδυναμία της ΝΔ

2023 04 28 07

Μήνυμα νίκης και ενότητας από τον υποψήφιο Βουλευτή Χαλκιδικής

Την πεποίθησή του ότι στις εκλογές του Μαΐου θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε ο υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική, που οργάνωσε η ΔΕΕΠ Χαλκιδικής, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Ο κ. Γιώργος αναφέρθηκε στην επιλογή του, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Χαλκιδική, από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Όταν επιλέγεσαι μεταξύ δεκάδων συναδέλφων αντιπεριφερειαρχών απ' όλη την χώρα από τον Πρωθυπουργό ως μοναδικός χωρικός αντιπεριφερειάρχης κατ' εξαίρεση αυτής της απόφασης δεν περιποιεί τιμή μόνο για το πρόσωπό μου αλλά για όλη τη Χαλκιδική. Φυσικά δεν είναι μόνο τιμή αλλά και ευθύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος.

Αναφερόμενος στα έργα που υλοποιήθηκαν την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ και κατά στη διάρκεια της θητείας του ως αντιπεριφερειάρχης ο κ. Γιώργος τόνισε ότι η Χαλκιδική ήταν ο Νομός που κατ' αναλογία πληθυσμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πήρε τα περισσότερα χρήματα πάνω από 125.000.000 ευρώ, αλλάζοντας σημαντικά την εικόνα σε κάθε επίπεδο.

2023 04 28 11

mpanavas

Ο κ. Γιώργος δίνοντας μήνυμα νίκης και ενότητας ευχαρίστησε τους Χαλκιδικιώτες για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν, καθώς σε έξι από τις οκτώ συνολικά εκλογικές αναμετρήσεις που έλαβε μέρος, τον εξέλεξαν πρώτο, δείχνοντας την εκτίμησή τους στο πρόσωπό του!

Νωρίτερα το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος επισκέφθηκε την Όλυνθο, τις Καλύβες και τα Βράσταμα, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών αυτών, για τις αγωνίες τους και τις προσδοκίες τους.

Ο κ. Γιώργος επισκέπτεται σήμερα:

10:00 Στάγειρα

12:00 Στρατονίκη

13:00 Στρατώνι

Το απόγευμα στις 19:00 θα παραβρεθεί στις Έξι Βρύσες, στον Πολύγυρο, στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Πολύγυρου που γίνεται με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της γνωστής μαγείρισσας, Μαρίας Εκμεκτσίογλου και είναι αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας.

paliouras11

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2