xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής

IMG d86ab88958473224f78641db6d42ba6b V

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του Παραεμπορίου στη χερσόνησο της Κασσάνδρας

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής Θεόδωρος Ρούμκος, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου 2023. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Κουφίδης καλωσόρισε τον Αστυνομικό Διευθυντή με εγκάρδιες ευχές για επιτυχημένη θητεία στο τιμόνι των αστυνομικών υπηρεσιών της Χαλκιδικής και διαβεβαίωσε τη συμπαράσταση και τη στήριξη του ιδίου, της διοίκησης αλλά και των μελών του φορέα, στο πολυσήμαντο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ρούμκος ευχαρίστησε τον Πρόδερο κ. Κουφίδη για τις διαβεβαιώσεις του και δεσμεύτηκε ότι η συνεργασία μεταξύ τους θα διευρυνθεί ακόμη περισσότερο προς όφελος όλων των κατοίκων της Χαλκιδικής.
Μετά από τη συνάντηση ακολούθησε σύσκεψη για την αντιμετώπιση του Παραεμπορίου στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Εμπορικού συλλόγου Κασσάνδρας και του Διοικητή του οικείου Αστυνομικού Τμήματος.
Κοινή διαπίστωση ήταν ότι το παραεμπόριο πλήττει την τοπική οικονομία της Κασσάνδρας ιδίως τη θερινή περίοδο και συναποφασίστηκε η ανάληψη κοινών δράσεων οι οποίες θα στοχεύουν στη δραστική μείωση του παραεμπορίου και στον περιορισμό της παραοικονομίας.

mpanavas

paliouras11

 

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2