ΡΟΗ 24/7:

Μετάλλια και καλές θέσεις για τους αθλητές του Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ Λακκώματος στο Sofia open

sofiaopen

Επόμενος στόχος το Παγκόσμιο Κύπελλο Νεότητας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Συλλόγου Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ Λακκώματος στις 13 Μαΐου στο Διεθνές Κύπελλο Sofia open. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 750 αθλητές από 14 χώρες.
Ο Α. Σ. Σότοκαν Καράτε Λακκώματος συμμετείχε με 12 αθλητές κατακτώντας 4 χρυσά, 2 ασημένια, 4 χάλκινα μετάλλια και 3 πέμπτες θέσεις στο μαραθώνιο του καράτε, συμμετέχοντας σε ατομικές και ομαδικές κατηγορίες.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος έκανε την απόλυτη υπέρβαση κατακτώντας 5 μετάλλια αγωνιζόμενος συνολικά σε 15 αγώνες σε 5 διαφορετικές κατηγορίες. Χρυσά μετάλλια κατέκτησε στην κατηγορία νέων ανδρών -61kg, στην κατηγορία open νέων ανδρών, στο ομαδικό νέων ανδρών και στο ομαδικό ανδρών, ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία -60kg ανδρών.

Ο Ιωάννης Χαραλαμπίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών -60kg,το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία open ανδρών, καθώς και το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό ανδρών.

2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στο ατομικό αγώνισμα η Ανθή-Μαρία Τσιακαλίδη.

3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν στο ατομικό αγώνισμα ο Ζωγράφος Χατζηκοντέλης και ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος.

5ες θέσεις κατέκτησαν στα ατομικά αγωνίσματα ο Αθανάσιος Πανταζής, η Κωνσταντίνα Τσούλου και το ομαδικό kumite U12 με τις συμμετοχές των Ζωγράφου Χατζηκοντέλη και Άγγελου Τσαρουχά.

Επόμενος στόχος το Παγκόσμιο Κύπελλο Νεότητας (Youth League) στο Porec της Κροατίας.

επιστροφή στην κορυφή