ΡΟΗ 24/7:

ΜΟΥΣΙΚΗ | Νέο medley από την Ρία Ελληνίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

RIA ELLHNIDOY 23image0

Με 6 επιτυχίες

Η Ρία Ελληνίδου επιστρέφει για άλλη μια φορά για να «μας κάνει κέφι» και να μας ξεσηκώσει με ένα νέο medley. Το medley χωρίζεται σε δύο μέρη και ήδη έχει κυκλοφορήσει το vol.1 που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία από τα πρώτα 24ώρα.

Το medley vol.1 αποτελείται από έξι τραγούδια που έχουμε αγαπήσει ήδη από τη φωνή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και στο Tik Tok, το «Να σου κάνω μια ερώτηση», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, το «Σε κάνω κέφι», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Ηλία Φιλίππου, το «Κάπου στη Θεσσαλονίκη», σε μουσική του Μάκη Τσίκου και στίχους του Περικλή Σούρλα, το «Η Ελλάδα όλη θέλει», σε μουσική του Ανδρέα Μέξα και στίχους του Γιώργου Παπαγιαννόπουλου, το «Πήρε φωτιά η γειτονιά», σε μουσική του Χρήστου Μορτάκη και στίχους του Λάκη Τσιώλη, και τελευταίο το «Λένε λένε», σε μουσική του Λάκη Τσώλη και στίχους Κατερίνα Κόρου.

RIA ELLHNIDOY 23image01

Η Ρία Ελληνίδου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της για το χειμώνα στη Αθήνα και έχει ξεκινήσει ήδη ένα μεγάλο live tour σε όλη την Ελλάδα, ενώ ετοιμάζει το νέο της τραγούδι. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το vol.2 από το νέο medley της στο προσωπικό κανάλι της στο YouTube, μείνετε συντονισμένοι.

επιστροφή στην κορυφή