xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χαλκιδική: Άγνωστη τηλεφώνησε σε σχολείο παριστάνοντας τη μητέρα μαθήτριας

THLEFWNIKES APATES

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά η μητέρα

Ανάστατη είναι η σχολική κοινότητα της Νικήτης από ένα παράξενο γεγονός που καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το μεσημέρι της Τετάρτης.
Συγκεκριμένα άγνωστη γυναίκα φέρεται να τηλεφώνησε στο Γυμνάσιο της πόλης, λέγοντας ότι είναι η μητέρα 14χρονης μαθήτριας και ζήτησε να μιλήσει μαζί της. Ο Διευθυντής του σχολείου επικοινώνησε με τη μητέρα της μαθήτριας, η οποία τρόμαξε με το περιστατικό, καθώς δεν είχε τηλεφωνήσει η ίδια. Μάλιστα η άγνωστη τηλεφώνησε και δεύτερη φορά στο σχολείο, χωρίς ωστόσο να μιλήσει με τη μαθήτρια, η οποία πήγε στο σπίτι της.
Στη συνέχεια οι γονείς της μαθήτριας, μαζί με τον Διευθυντή του Γυμνασίου κατέθεσαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου, και οι καταθέσεις υποβλήθηκαν στον Εισαγγελέα.

mpanavas

Η μητέρα της μαθήτριας, στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media έγραψε για το περιστατικό: "Κάποια γυναίκα κάλεσε δύο φορές από αριθμό με απόκρυψη, στο τηλέφωνο του σχολείου, υποδυόμενη εμένα και κάνοντας την ταραγμένη ζητούσε να μιλήσει στην κόρη μου. Μάλιστα ανέφερε το όνομα της και την τάξη της.
Ο διευθυντής αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει κι εννοείται, ότι δεν έδωσε στο τηλέφωνο την κόρη μου. Εν συνεχεία με ενημέρωσε σχετικά με αυτό το περιστατικό.
Ζώντας σε μια περίεργη κοινωνία και καθώς δεν γνωρίζω τον σκοπό που έγινε το παρακάτω τηλεφώνημα κι επειδή πρόκειται για ανήλικη, έχουμε ήδη καταθέσει μήνυση τόσο εγώ, όσο και ο σύζυγος μου, αλλά και ο διευθυντής του Γυμνασίου Νικητής, ώστε να γίνει έρευνα και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Εάν έχει συμβεί κάτι ανάλογο και σε άλλες οικογένειες παρακαλώ ας επικοινωνήσουν μαζί μου ή ακόμη ας κάνουν μια καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.
Οφείλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας!".

paliouras11

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2