ΡΟΗ 24/7:

ΒΙΒΛΙΟ | "Μην γυρίσεις πίσω"

143d56eb 2c8f 299e c011 c60213332a37

Ένα συνταρακτικό μυθιστόρημα τρόµου για την φιλία, την οικογένεια και τον διχασμό των ανθρώπων ανάμεσα στην αγάπη και τον εγωισµό

Η Εύα άλλαξε όνοµα, εµφάνιση αλλά και συνήθειες για να καταφέρει να ξεχάσει τον µαύρο Αύγουστο του 2014. Το παρελθόν, ωστόσο, φαίνεται πως συνεχίζει να τη στοιχειώνει! Χαµένη για χρόνια, κάπου στη γοητευτική Ιταλία, αποφασίζει να επιστρέψει στην γραφική Μακρυνίτσα του Πηλίου. Γυρίζει πίσω, στην γενέτειρά της, για να αποδείξει πως έχει ξεπεράσει τους φόβους της. Σύντοµα όµως θα έρθει αντιµέτωπη µε αυτούς και θα καταλάβει πως ο µόνος τρόπος να τους καταπολεµήσει µια για πάντα είναι να παλέψει και να τους νικήσει!

Ξεκινάει µια ανελέητη µάχη µε τον άγνωστο εχθρό και ανακαλύπτει πτυχές του εαυτού της, αλλά και των ανθρώπων της, που δεν πίστευε ποτέ πως υπήρχαν! Μια ξεχασµένη από τον καιρό και τον Θεό καταπακτή. Κάποιες γνωστές κι άγνωστες ψυχές που ουρλιάζουν απεγνωσµένα. Ένας στόχος, που από παιχνίδι µε βελάκια µετατρέπεται σε ένα αιµοδιψές τέρας! «Γιατί εµείς οι άνθρωποι µπορούµε να αγαπάµε και να θυσιαζόµαστε! Αυτό είναι που µας κάνει ξεχωριστούς, δυνατούς και µοναδικούς! Αλλά τι επιφυλάσσει το τέλος; Θα ανταµειφθούµε γι' αυτήν την θυσία ή θα χαθούµε για πάντα στο αβυσσαλέο σκοτάδι;»

Κυκλοφορεί από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή

Η συγγραφέας

Η Δέσποινα Νταλλαρή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Ζει χρωµατίζοντας την κάθε της στιγµή µε τρεις λέξεις: Αγάπη, Χαµόγελο, Σκέψεις. Σπούδασε νηπιαγωγός στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Αθηνών, εργάστηκε για πολλά χρόνια κοντά σε παιδιά κι αυτό που ζηλεύει ολόψυχα σ’ αυτά είναι η απόλυτη αθωότητα στις σκέψεις, τα βλέµµατα και τις αντιδράσεις τους. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά και περνάει τον ελεύθερο χρόνο της γράφοντας, διαβάζοντας και ταξιδεύοντας. Θέλει απλώς το κάθε δευτερόλεπτο να κυλάει µε νόηµα, τίποτα και κανένα συναίσθηµα να µην πέφτει κάτω.

Κατάλαβε πως θέλει να γράφει, όταν πρωτοδιάβασε την Τζέιν Έιρ (Σαρλότ Μπροντέ) σε ηλικία δεκαπέντε ετών κι ένιωσε πως, τελικά, λατρεύει να γράφει όταν διάβασε τη Λάµψη (Στίβεν Κινγκ) στα είκοσι ένα της.

Αγαπά την ατµόσφαιρα και την αγωνία του τρόµου! Έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει, κυρίως µυθιστορήµατα, αλλά και βιβλία µε αποφθέγµατα και σκέψεις της.

επιστροφή στην κορυφή