ΡΟΗ 24/7:

Το κίνητρο της Άστον Βίλα και η αντίδραση της «Μπάρτσα»

prognostika stoiximatos 2

Με τις έδρες

Τελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη γηπεδούχο Άστον Βίλα να έχει προβάδισμα αλλά και κίνητρο υποδεχόμενη την Μπράιτον. Στη Λα Λίγκα, η Μπαρτσελόνα καλείται να αντιδράσει έπειτα από κάκιστες εμφανίσεις.

434. Άστον Βίλα – Μπράιτον (18:30)

Η Άστον Βίλα ολοκληρώνει μια αρκετά καλή σεζόν, αν πάρει τη νικη επιτυχημένα, καθώς θα τερματίσει στην 7η θέση, εξασφαλίζοντας είσοδο στο Κόνφερενς Λιγκ της νέας περιόδου. Οριστικά 6η η Μπράιτον, ό,τι αποτέλεσμα κι αν φέρει απόψε, προέρχεται από μία επίσης υπερβατική προσπάθεια φέτος.

Θα στηρίξουμε την έδρα και το μονόπλευρο κίνητρο, διπλασιάζει ο άσος (2.00).

https://www.bet-on-arme.com/protaseis-bombes

455. Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα (20:00)

Προτελευταία αγωνιστική στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο προέρχεται από δύο κάκιστες εμφανίσεις και ισάριθμες ήττες κόντρα σε Σοσιεδάδ (1-2 εντός) και Βαγιαδολίδ (3-1 εκτός). Ιδιαίτερα κόντρα στη δεύτερη παρέπαιε σε όλους τους τομείς και μπορούσε να χάσει με ευρύτερο σκορ. Ψάχνει αντίδραση στο τελευταίο ματς μπροστά στο κοινό της για φέτος, στο οποίο θα αποχαιρετήσει τους Άλμπα και Μπουσκέτς. Άνετη η Μαγιόρκα, εξασφάλισε την παραμονή, ενώ ο προπονητής Αγκίρε αναμένεται να προβεί σε ροτέισον.

Ποντάρουμε στον άσο με -1.5 ασιατικό χάντικαπ (1.85).

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

επιστροφή στην κορυφή