xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κ. Μάλαμα: Να μην γίνει η διαχειριστική αποτυχία της ΝΔ στη Χαλκιδική κανονικότητα

Malama V kaf

Δηλώσεις της Βουλευτού Χαλκιδικής

Θέματα κυβερνητικής διαχείρισης από τη ΝΔ στη Χαλκιδική την τελευταία 4ετία θέτει η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του νομού, Κυριακή Μάλαμα, με αφορμή την ορκωμοσία της νέας Βουλής και στη συνέχεια της διάλυσής της, για τη διενέργεια εθνικών εκλογών. Σε ανακοίνωσή της τονίζει ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται το "σκληρό μήνυμα" που έστειλε η κοινωνία στις εκλογές και θα ξεκινήσει την προεκλογική προσπάθεια με σεβασμό στους πολίτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Μάλαμα:

"Η ορκωμοσία της νέας Βουλής κι η επικείμενη διάλυση της μας καλούν όλους σε συσπείρωση αγώνα. Σε αυτές τις νέες εκλογές το βασικό ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσουν οι πολίτες της Χαλκιδικής είναι ένα: Αν η διαχείριση της καθημερινότητάς μας αυτά τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας μας ικανοποιεί ή όχι. Να απαντήσουμε εάν τα έργα που έχουμε ανάγκη έγιναν. Αν βελτιώθηκε η θέση των εργαζόμενων και των επιχειρήσεων στην οικονομία. Να σκεφτούμε εάν υπάρχει κοινωνικό κράτος γύρω μας, να απαντήσουμε στο γιατί εδώ και τρία χρόνια ο οδικός τουρισμός μας δείχνει σημάδια κάμψης κι οπισθοχώρησης. Να σκεφτούμε αν έχουμε ένα πλέγμα δημόσιας υγείας που μας αξίζει, γιατί η δημόσια παιδεία μας έχει αυτές τις ελλείψεις. Να αναρωτηθούμε εάν η ζωή των συμπολιτών μας με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις, με δυσκολίες απασχόλησε έστω και μια στιγμή αυτούς που μας κυβέρνησαν αυτά τα τέσσερα χρόνια.

mpanavas

Εμείς, αντιλαμβανόμενοι πλήρως το σκληρό μήνυμα που μας έστειλε η κοινωνία, αυτά τα θέματα θα θέσουμε και πάλι και στην προεκλογική μας προσπάθεια και στην μετεκλογική μας πορεία. Πάντα με ειλικρίνεια, με σεβασμό τους πολίτες, με απόλυτη επίγνωση της πρόσφατης ετυμηγορίας τους, θα πάμε κοντά τους. Για να τους προτείνουμε μια νέα σχέση με την πολιτική. Για να γνωρίζουν ότι θα δώσουμε και πάλι μάχη για τα προβλήματα τους, για να είναι βέβαιοι ότι πάντα θα είμαστε δίπλα τους. Σε αυτές τις εκλογές θα παλέψουμε για να μην εδραιωθεί ως κανονικότητα, η διαχειριστική αποτυχία της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική".

paliouras11

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2