ΡΟΗ 24/7:

Ξεκίνησε η πληρωμή της δόσης του Ιουνίου στην άυλη ψηφιακή κάρτα για το Market Pass

souper market

Συνολικά 24 εκατ. ευρώ θα πιστωθούν σε 645.000 δικαιούχους

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου η πληρωμή της προτελευταίας δόσης του Market Pass, για όσους έχουν επιλέξει να λάβουν την σχετική ενίσχυση μέσα από την άυλη ψηφιακή κάρτα. Συνολικά 24 εκατ. ευρώ θα πιστωθούν σε 645.000 δικαιούχους.

Να σημειωθεί επίσης ότι αναμένεται να λάβουν αναδρομικά το ποσό που δικαιούνται όλοι εκείνοι που ενώ είχαν κάνει αίτηση και είχε εγκριθεί, εντούτοις είχαν δηλώσει λάθος IBAN ή ο τραπεζικός τους λογαριασμός ήταν ανενεργός. Η συγκεκριμένη κατηγορία αποδεκτών είχε λάβει email που καλούσε τους δικαιούχους να διορθώσουν το λάθος.

Υπενθυμίζεται ότι οι πληρωμές του Market Pass ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο και ολοκληρώνονται τον Ιούλιο. Οι δικαιούχοι, που είχαν επιλέξει κατάθεση στον τραπεζικό τους λογαριασμό, έλαβαν στις αρχές Μαΐου την τελευταία επιδότηση για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο. Όσοι προτίμησαν την κατάθεση του επιδόματος στην άυλη κάρτα θα εισπράξουν την τελευταία δόση στις 3 Ιουλίου.

Σημειώνεται πως οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες λήγουν αυτομάτως στις 31/8/2023 και δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών με αυτές μετά την ημερομηνία αυτή.

επιστροφή στην κορυφή