Θεσσαλονίκη: "Βροχή" προστίμων για παράνομη στάθμευση
- Γράφτηκε από την Halkidiki Focus
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ
- Εκτύπωση
Βεβαιώθηκαν συνολικά 415 παραβάσεις
Ελέγχους εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης χθες Πέμπτη και βεβαίωσαν συνολικά 359 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση, ενώ αφαίρεσαν και 76 πινακίδες από παράνομα σταθμευμένα οχήματα.
Επιπλέον, βραδινές ώρες της Τετάρτης πραγματοποίησαν, στο κέντρο της πόλης, ελέγχους σε 280 δίκυκλα και βεβαίωσαν 56 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 18 αφορούσαν σε στέρηση άδειας οδήγησης, οι 19 σε εκπομπές θορύβων και οι 19 σε λοιπές παραβάσεις.
Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus
- Το έθιμο της "βαρβάρας" στη Ν. Καλλικράτεια Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ)
- «Νέα Αριστερά» το όνομα της νέας ΚΟ των 11 πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
- Κ. Μάλαμα: "Υπουργείο Πολιτισμού και Δήμος να συντονίσουν τις προσπάθειές τους για τη διάσωση των μνημείων της Ν. Προποντίδας" (ΒΙΝΤΕΟ)
- Στην Κατερίνη το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας
- Κουφίδης για Φορολογικό Νομοσχέδιο: "Με αυτά τα μέτρα πολλές επιχειρήσεις θα κλείσουν" (βίντεο)