Αποδίδεται αύριο Πέμπτη στις 06:00 σε κυκλοφορία η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης και για τα βαρέα οχήματα
- Γράφτηκε από την Halkidiki Focus
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ
- Εκτύπωση
Στο τμήμα ανάμεσα στους κόμβους Συκουρίου και Γυρτώνης
Αποδίδεται αύριο Πέμπτη 21/9 στις 06:00 στην κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα έως 44 τόνους, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, έχοντας ολοκληρώσει τους ελέγχους αρτιότητας και δομικής επάρκειας και με σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα στο ανωτέρω τμήμα και στις δύο κατευθύνσεις, έως την πλήρη υποχώρηση των υδάτων και τον επανέλεγχο του σώματος και των τεχνικών του αυτοκινητόδρομου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, συνιστάται στους οδηγούς των βαρέων οχημάτων, για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων των οδηγών, να τηρούν απόσταση 100 μέτρων από το προπορευόμενο όχημα, ενώ για όλους τους οδηγούς ζητείται να τηρούν το όριο ταχύτητας των 80χλμ και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus
- Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Σιθωνίας, Γ. Τζίτζιος
- Έρχεται το 4ο Φεστιβάλ Αγάπης στα Ν. Μουδανιά
- Κλείνει από Δευτέρα τμήμα της ΠΑΘΕ στην Πιερία λόγω αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων
- Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχή της Χαλκιδικής
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν πάνω από 40 κιλά ακατέργαστης κάνναβης