ΡΟΗ 24/7:

Καλαμαριά: Τίμησε τον αείμνηστο Χάρρυ Κλυνν και μαζί της περισσότεροι από 3.000 κόσμου

synavlia xari klin 23 1 1024x482

Μετονομασία του γηπέδου του Απόλλωνα σε «Βασίλη Τριανταφυλλίδη»

Συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με τον ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς, για τη μετονομασία του γηπέδου σε «Βασίλη Τριανταφυλλίδη» (Χάρρυ Κλυνν), με τη μεγάλη συναυλία των αδερφών Τσαχουρίδη.

Η εκδήλωση, την οποία άνοιξε ο Σάκης Τανιμανίδης, ξεκίνησε με ένα αφιέρωμα που, παρουσίασε ο δημοσιογράφος της Δημοτικής τηλεόρασης Παναγιώτης Κρινής, στη ζωή και τη δράση του αείμνηστου καλλιτέχνη και πολιτικού, που επιμελήθηκε η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Ελένη Φύκα και ο Θανάσης Γιώγλου.

Για τον άνθρωπο Χάρρυ Κλυνν, που διετέλεσε και πρόεδρος της αγαπημένης ομάδας της Καλαμαριάς, μίλησε και ο πρόερδος του ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς, Φώτης Μπαλτίδης, ενώ τη συγκίνησή του δεν έκρυψε ο Δήμαρχος, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Ο Γιαννης Δαρδαμανελης έκανε ιδιαίτερη αναφορά, με ένα ξεχωριστό βίντεο, και στην Καλαμαριώτισσα Λιζέτα Νικολάου, που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή. Συγκινητική εικόνα υπήρξε η καρέκλα με την ανθοδέσμη που ζήτησε ο Δήμαρχος να υπάρχει προς τιμήν της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια την εμφάνισή τους στη σκηνή έκαναν ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, που με τα τραγούδια και τη μουσική τους ξεσήκωσαν το κοινό. Τα χορευτικά τμήματα των ποντιακών συλλόγων της Καλαμαριάς (Αδερφότητα Κρωμναίων, Σύλλογος Καυκασίων «ο Προμηθέας» και Μίθριοι», με παραδοσιακές φορεσιές ολοκλήρωσαν το σκηνικό, καλώντας ταυτόχρονα τον κόσμο να χορέψει μαζί τους στη μεγάλη γιορτή που είχε στηθεί.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Απόλλωνα χάρισαν δύο μπλούζες της ομάδας στους καλλιτέχνες όπου αναγράφονταν το 353000 των θυμάτων της ποντιακής γενοκτονίας.

syn tsax 23 3

επιστροφή στην κορυφή