xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ιφιγένεια Κυριάκου: "Είναι η ευκαιρία να μετατρέψουμε το Δήμο Πολυγύρου σε πρωταγωνιστή στην Κεντρική Μακεδονία"

KYRIAKOY CARD23

Το μήνυμα της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Πολυγύρου με το συνδυασμό του Ευθύμη Καρανάσιου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Πολυγύρου με το συνδυασμό "ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ… Ξεκινάμε!" με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Ευθύμη Καρανάσιο, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, είναι η Ιφιγένεια Κυριάκου.

Όπως αναφέρει σε προεκλογικό μήνυμά της "οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι απλά μία ευκαιρία για να επιλέξουμε την ηγεσία του δήμου μας. Είναι η ευκαιρία να μετατρέψουμε το Δήμο Πολυγύρου σε πρωταγωνιστή στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι ο δήμος μας, ο τόπος μας, με ιδιαιτερότητες κι ανάγκες. Κι είμαστε εδώ, με διάθεση προσφοράς, όλοι μας. Ενδιαφερόμαστε για αυτόν τον τόπο, για τα προβλήματα του, για τους ανθρώπους του. Επιλέγουμε να μπούμε στην πρώτη γραμμή της προσφοράς, της αλληλεγγύης αλλά και της αντιπαράθεσης.

Βάζω πάνω από όλα τον τόπο μας, τα παιδιά μας και το μέλλον τους. Επιλέγω για μία ακόμη φορά να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας. Να διεκδικήσω την ψήφο σας σε αυτοδιοικητικό επίπεδο με ένα συνδυασμό που ο αρχηγός του πιστεύει στη συνεργασία. Που επιτυγχάνει την υπέρβαση κάθε διαχωριστικής γραμμής με γνώμονα την αλληλεγγύη. Που έχει αποδείξει την ικανότητα του να διεκδικεί, να διαμορφώνει και να επιτυγχάνει τις προϋποθέσεις που θα κάνουν το Δήμο Πολυγύρου, πρωτεύουσα του πιο ξεχωριστού κομματιού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Χαλκιδικής μας. 

Βρισκόμαστε στην αφετηρία μιας διαδρομής που θα την περπατήσουμε όλοι μαζί. Δεν περισσεύει κανείς. Διεκδικούμε ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας κι εμπιστευόμαστε το μέλλον μας σε αυτούς που γνωρίζουν και πώς να διεκδικούν αλλά και πώς να κερδίζουν.

Ζητώ την ψήφο σας, με τη δέσμευση σε εσάς, στα παιδιά σας και στα παιδιά μου, να μάχομαι για έναν Πολύγυρο ακόμη καλύτερο, πιο καθαρό, πιο λειτουργικό, πιο δυνατό, πιο φιλικό προς τους πολίτες του και πιο φιλόξενο για τους επισκέπτες του.

Ο τόπος αυτός είναι οι άνθρωποι του. Είμαστε όλοι εμείς, υποψήφιοι και μη. Όλοι όσοι υπογράφουμε ένα νέο συμβόλαιο τιμής για κάθε υπηρεσία, για κάθε πολίτη για την επίλυση κάθε προβλήματος.

Σε αυτόν τον αγώνα σας θέλω δίπλα μου!

received 845827159860731

Ζητώ, όλοι εσείς που γνωρίζετε την εμπειρία μου στα κοινά, στην αυτοδιοίκηση, στο διοικητικό συμβούλιο της ευαίσθητης κοινωνικά ομάδας των πολυτέκνων του νομού μας, να με τιμήσετε για μία ακόμη φορά με την ψήφο σας. Να δείξετε την εμπιστοσύνη σας. Να μου δώσετε την εντολή σας να αγωνιστώ και πάλι με όλες μου τις δυνάμεις. Να είμαι χρήσιμη στον τόπο μου, στους πολίτες, που τόσα χρόνια με εμπιστεύονται. Να ανεβάσουμε όλοι μαζί τον πήχη για Ανάπτυξη στο Δήμο μας. Να ακουστεί η φωνή όλων!

Το πόσο δυνατά θα ακουστεί αυτή η φωνή, είναι κάτι που εσείς θα το κρίνετε……

Για ένα να είστε σίγουροι. Πως ό,τι και αν συμβεί δεν πρόκειται να αλλάξω ούτε τρόπο σκέψης, ούτε τρόπο ζωής.

Πάντα δίπλα σας,
Ιφιγένεια Κυριάκου
Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος
Συνδυασμός «ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ…. Ξεκινάμε!»

Η ίδια συστήνεται εκ νέου στους πολίτες: "Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Από το 1979 είμαι μόνιμη κάτοικος Πολυγύρου. Παντρεμένη με τον φαρμακοποιό, Βασίλειο Κυριάκου, μητέρα τεσσάρων παιδιών, (του Χρήστου, πτυχιούχου στη «Βιομηχανική Πληροφορική», της Ελένης, πτυχιούχου Κλασικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ, της Χρύσας, πτυχιούχου του Ιστορικού και Αρχαιολογικού τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ, και της Κωνσταντίνας, πτυχιούχου Φαρμακευτικής Σχολής).

Εργάστηκα ως Β. Φαρμακείου στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» Θεσσαλονίκης από το 1998 έως το 2012 και ως ΔΕ- Διοικητικός Υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Χαλκιδικής από το 2012 έως το 2016

Σήμερα, παράλληλα με τη θητεία μου ως Δημοτική Σύμβουλος εργάζομαι ως ΠΕ-Διοικητικός Υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Χαλκιδικής.

Είμαι πτυχιούχος του ΕΑΠ στον Ελληνικό Πολιτισμό με Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου κι έχω πτυχίο ως Β. Φαρμακείου, ενώ μιλώ και αγγλικά.

Δημοτική Σύμβουλος Πολυγύρου από το 2010 ως σήμερα, ενώ διετέλεσα διαδοχικά Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Πολυγύρου, Πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πολυγύρου.

Υποψήφια στις εθνικές εκλογές στο Ν. Χαλκιδικής τον Οκτώβριο του 2009. Το 2007 εξελέγην πρώτη γυναίκα σύνεδρος και συμμετείχα στο 7ο Τακτικό Συνέδριο της Ν.Δ . Είμαι εκλεγμένο μέλος της ΝΟΜΕΚΕ, Ν. Χαλκιδικής και υπεύθυνη Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος .

Νομαρχιακή σύμβουλος Χαλκιδικής από τον Οκτώβριο του 2006, Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιχείρησης και Αξιοποίησης Πόρων Χαλκιδικής (ΝΕΑΔΙΧ) το 2007 και Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου το 2009.

Διετέλεσα Αναπληρώτρια Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ. για το Ν. Χαλκιδικής από το 2012 έως το 2015.

Από το 2002 εξελέγην Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Χαλκιδικής, εκπρόσωπος στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.), στην Ομοσπονδία Πολυτέκνων Β. Ελλάδος και στο Γενικό Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, θέσεις που κατέχω ως σήμερα.

img 64kyriakou

Το 2022 εξελέγην Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Χαλκιδικής «ΠΝΟΗ» όπου είμαι Ιδρυτικό Μέλος, αλλά και εκλεγμένη στη θέση του Ταμία του Δ.Σ., από το 1998 έως το 2005.

Διετέλεσα υπεύθυνη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του τομέα «Γυναίκες στα Κέντρα Λήψης Αποφάσεων» της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ και υπεύθυνη για την πολύτεκνη οικογένεια του τομέα «Οικογένεια και παιδί» της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ .

Μέλος της επιτροπής «πληθυσμιακών θεμάτων και γεννητικότητας» της Α΄ Διοίκησης Υγειονομικής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας- Δ.Υ.Π.Ε. (2006), μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Ν. Χαλκιδικής (Φεβρουάριος 2007), Πρόεδρος του Συντονιστικού Συμβουλίου Κακοποιημένων και Παραμελημένων Ατόμων του Ν. Χαλκιδικής -ΣΥ.ΚΑ.Π.Α (Μάιος 2007).

KYRIAKOY FROYTA POLYTEKNOI

Διετέλεσα μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας (1998-2006), .

Το 2000 εξελέγην μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Β. Φαρμακείου Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων.

Το 1998 ίδρυσα την Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής αλλά και του Δήμου Πολυγύρου, όπου και διετέλεσα Πρόεδρος και εκπρόσωπος στην Συνομοσπονδία Γονέων Ελλάδος μέχρι το 2003.

0183fb5e01577badc7f01eee8444457d 2

Από τον Ιανουάριο του 2007- 2009 μετείχα στην Επιτροπή Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής και στην Επιτροπή Διοίκησης – Χωροταξίας και Κοινωνικής Πολιτικής

Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Πολυγύρου και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από το 2011 ως το 2014.

Μέλος της Επιτροπή Χαρακτηρισμού Πολυσύχναστων Παραλιών και Χώρων Αιγιαλού του Δήμου Πολυγύρου και της Επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων από τη ζώνη του λιμένα του Δ. Πολυγύρου από το 2019".

FB IMG 1667900033599

FB IMG 1667900247116

20180825 200545

Flyer teliko 1

mpanabas megalo original

paliouras11 original

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2