ΡΟΗ 24/7:

Απ. Πάνας: "Διασφάλιση ποιοτικών και ποσοτικών συγκοινωνιακών υπηρεσιών"

PANAS PASOK OASTH foto

Συνάντηση κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΘ

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βουλευτής Χαλκιδικής και Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Πάνας με το Συνδικάτο των εργαζομένων Ο.Α.Σ.Θ.(Σ.Ε.Ο.Α.Σ.Θ.) μαζί με κλιμάκιο του αποτελούμενο από τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου Θεσσαλονίκης του Προέδρου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Σαρήγιαννη και την Αναστασία Γεωργιάδου, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Το κλιμάκιο ενημερώθηκε από τους εργαζομένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως κλάδος και προτάθηκε σχεδιασμός για την αναδιοργάνωση για τις Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης συνολικά.

Τονίστηκε κυρίως, πως είναι αναγκαία η επιτάχυνση των ζητημάτων που απασχολούν τον Ο.Α.Σ.Θ., ώστε να είναι σε θέση να διαχειρίζεται με αποτελεσματικότητα αρμοδιότητες παροχής αστικών οδικών και αναφέρθηκε η αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης των λεωφορειακών γραμμών, ενόψει της λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Πάνας μετά τη λήξη της συνάντησης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η συγκεκριμένη συνάντηση είναι ιδιαίτερα σημαντική και εποικοδομητική, καθώς τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ο.Α.Σ.Θ., ενώ ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν έγκαιρα ουσιαστικές προτάσεις προσαρμοσμένες στα δεδομένα και τις ανάγκες του κλάδου. Στο πλαίσιο αυτό οι προτάσεις αυτές θα προωθηθούν από την πλευρά μου αλλά και του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κοινοβουλευτικά, προκειμένου να συμμετέχουμε στην προσπάθεια για τη διασφάλιση της ποιοτικής και ποσοτικής παροχής των απαιτούμενων συγκοινωνιακών υπηρεσιών αλλά και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του Ο.Α.Σ.Θ.».

 

επιστροφή στην κορυφή