ΡΟΗ 24/7:

Εκδήλωση για την Εκπαίδευση στην Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα από το ΠΑΜΑΚ

pamakinfus

Στις 19 Ιανουαρίου

Πολυδιάστατες προσεγγίσεις στον χώρο της ψηφιακής επιχειρηματικότητας με συμμετοχή εκπροσώπων από δημόσιους φορείς, επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, και τον ακαδημαϊκό χώρο, θα περιλαμβάνει η ημερίδα με θέμα την Εκπαίδευση στην Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024, στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας υπό τη διοργάνωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Infusse», θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, στο κτήριο της Αλεξάνδρεια Ζώνης καινοτομίας στη αίθουσα “ Δήμητρα Ιορδανίδου”, από τις 12 το μεσημέρι.
Καταξιωμένοι ομιλητές και ομιλήτριες θα αναπτύξουν ζητήματα ευρείας ενημερωτικής θεματολογίας, θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις, ζωντανός διαγωνισμός επιχειρηματικής ιδέας και πολλά ακόμα δρώμενα!
Στο πλαίσιο αυτό, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από κορυφαίους δημόσιους φορείς, όπως η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας και προγράμματα επιχειρηματικής επώασης όπως το EGG και το WALK, το Strascheg Center for Entrepreneurship, Munich, εκπρόσωποι από ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις, όπως η HUAWEI, T-DIGITAL BY DEUTSCHE TELEKOM, ATLANTIS Engineering, MORO Technologies κ.α..
Η εκδήλωση απευθύνεται σε ευρύ φάσμα κοινού, καλύπτοντας ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, εκπαιδευτές, φοιτητές, απόφοιτους, εκπαιδευτικά ιδρύματα, υπεύθυνους πολιτικής, Θερμοκοιτίδες Επιχειρήσεων, και Επιχειρηματικούς Αγγέλους.
Ευπρόσδεκτοι είναι επίσης όλοι όσοι ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Θεσσαλονίκη και θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επιχειρηματικότητα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν μέσω του παρακάτω συνδέσμου:
https://www.more.com/conference/infusse-digital-entrepreneurship-in-edu/

 

επιστροφή στην κορυφή