ΡΟΗ 24/7:

Κυρ. Μητσοτάκης: "Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε και άλλα μέτρα για την ακρίβεια"

GEHyjtgWkAAk 0P original

Η κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού

Στον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στην ιστορική, όπως την χαρακτηρίζει, μεταρρύθμιση της θεσμοθέτησης της επιστολικής ψήφου. Επίσης μιλά για την «Ενιαία Ψηφιακή Λίστα Χειρουργείων» που θα εφαρμοστεί από την 1η Φεβρουαρίου, με στόχο τη μείωση του χρόνου αναμονής των ασθενών και την λειτουργία πλατφόρμας για τον έλεγχο των ελλείψεων στα φάρμακα.

Για την ακρίβεια ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να πάρει και άλλα μέτρα αν χρειαστεί ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. «Ένα πρόβλημα που είναι κατά ένα μέρος εισαγόμενο αλλά οφείλεται και σε διαχρονικές παθογένειες της ελληνικής αγοράς. Χαίρομαι μάλιστα που οι ρυθμίσεις αυτές πήραν θετική ψήφο από κόμματα της αντιπολίτευσης, γιατί τη μάχη αυτή τη δίνουμε όλοι μαζί» σημείωσε.

Επίσης αναφέρεται στην επαγγελματική εκπαίδευση και στο ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών. Καταλήγοντας ο πρωθυπουργός εκφράζει την ελπίδα του να δει την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου σημειώνοντας «ελπίζω να βρω χρόνο να δω τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Poor Things, που σήκωσε τόσο μεγάλη συζήτηση στα social media. Πάντως τόσο ο ίδιος όσο και όλοι οι συντελεστές της ταινίας αξίζουν συγχαρητήρια».

επιστροφή στην κορυφή