ΡΟΗ 24/7:

Συνάντηση της διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

ANDROYLAKHS AGROTICA 24DETH original

Στο πλαίσιο επίσκεψής του στην 30ή AGROTICA

Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη με δυνατότητες και πρέπει να είναι το κέντρο βάρους των δυτικών Βαλκανίων επισήμανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη σημερινή του συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 30ή AGROTICA. Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι όλα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει αυτές τις ημέρες επάνω στην AGROTICA και εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, Τάσος Τζήκας, τόνισε ότι οι αγρότες αγαπάνε την AGROTICA, η οποία αποτελεί και ένα φόρουμ διαλόγου και επικοινωνίας, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως θα είναι μία πολύ καλή έκθεση με κριτήριο την επισκεψιμότητα.

Στο μεγάλο όφελος και της Θεσσαλονίκης από τη διοργάνωση της AGROTICA αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης, υπογραμμίζοντας ότι η έκθεση συγκαταλέγεται στις καλύτερες του είδους της πανευρωπαϊκά.

Τέλος ο γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-HELEXPO, Αλέξης Τσαξιρλής, είπε ότι η AGROTICA είναι η πιο μεγάλη κλαδική έκθεση στην Ελλάδα με διεθνοποιημένο χαρακτήρα.

επιστροφή στην κορυφή