ΡΟΗ 24/7:

Παρουσίαση του βιβλίου "εν ονόματι του έρωτα" της Μαρίας Σώη – Χατζηελευθερίου

poster soi24 original

Την Τετάρτη 14/2 στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία "Ανατόλια"

Το νέο βιβλίο της Μαρίας Σώη – Χατζηελευθερίου με τίτλο "εν ονόματι του έρωτα" – 30+1 ερωτικές ιστορίες διάσημων ζευγαριών”, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία, παρουσιάζεται την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, ώρα 18.30 στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία "Ανατόλια", Δ. Γούναρη 39, Καμάρα, Θεσσαλονίκη.

Ομιλητές

Δημήτριος Καραμήτσος, Ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ – Συγγραφέας

και η συγγραφέας

Αποσπάσματα διαβάζει η Νάντια Χατζηελευθερίου, ερασ. Ηθοποιός

Είσοδος Ελεύθερη

Το νέο βιβλίο της Μαρίας Σώη-Χατζηελευθερίου με τίτλο "εν ονόματι του έρωτα" είναι μια σπονδή στον έρωτα.

Άνθρωποι που αγάπησαν και αγαπήθηκαν. Τριάντα ερωτευμένα ζευγάρια από τον χώρο της τέχνης, της λογοτεχνίας, της ιστορίας, της πολιτικής. Και μαζί και η ιστορία της συγγραφέως.

Θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης-Παιδεία και σε ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

soicover0853098 1 original

Σύντομο βιογραφικό συγγραφέως

Η Μαρία Σώη-Χατζηελευθερίου γεννήθηκε στον Εμμανουήλ Παπά Σερρών, αλλά από τα δεκαπέντε της χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, στο τμήμα Κλασικών Σπουδών και εργάστηκε ως καθηγήτρια σε Λύκεια της Θεσσαλονίκης για 26 χρόνια.

Είναι παντρεμένη με τον ιατρό-ακτινολόγο Ιωάννη Σώη και έχει δύο παιδιά: τη Λητώ, μηχανικό Η/Υ, που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και τον Μάκη, επίσης ακτινολόγο, που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Έχει τρία εγγόνια.

Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε διάφορα περιοδικά.

Το 2020 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο "σαν νότες παλιάς μουσικής", το 2021 το δεύτερο της βιβλίο "σαν να ήταν χθες". Το "εν ονόματι του έρωτα" είναι το τρίτο της βιβλίο.

επιστροφή στην κορυφή