ΡΟΗ 24/7:

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής

esesen

Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον, η προκριματική φάση θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Ν. Προποντίδας

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας έθεσε υπό την αιγίδα του τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής που διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Μέσω του διαγωνισμού παρέχεται η ευκαιρία αλλά και το κίνητρο σε συγγραφείς και ερμηνευτές από κάθε γωνιά της Ελλάδος να παρουσιάσουν τις προσωπικές του δημιουργικές ανησυχίες υπό τη μορφή θεατρικών μονολόγων, διάρκειας 15΄(σκηνικής παρουσίας), ενώπιον κριτικής επιτροπής. Ο συγγραφέας δύναται να ερμηνεύσει ο ίδιος το έργο του ή να αναθέσει την ερμηνεία του σε ηθοποιό της επιλογής του. Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον, η προκριματική φάση θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Ν. Προποντίδας.

Σύμφωνα με την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους μέχρι και την 27η Μαρτίου 2024 και ώρα 23.59, ώστε να μετάσχουν στην προκριματική φάση.

Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος https://senariografoi.gr/gr/news/stories/1893/
Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6932089819.

επιστροφή στην κορυφή