ΡΟΗ 24/7:

Καταδίκη Μητσοτάκη για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ - Συνεδριάζει το απόγευμα το ΚΥΣΕΑ

maximou3

Επιστρέψει από τις ΗΠΑ ο Υπ. Άμυνας

Την απερίφραστη καταδίκη της Ελληνικής Κυβέρνησης την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ (δείτε αναλυτικά εδώ) εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας παράλληλα την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Αναλυτικότερα στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση, ο Πρωθυπουργός αναφέρει:

«Προτού περάσω στην κυριακάτικη επισκόπηση, θέλω να ξεκινήσω με την ξεκάθαρη απερίφραστη καταδίκη της Ελληνικής Kυβέρνησης και εμού προσωπικά απέναντι στη χθεσινοβραδινή επίθεση του Ιράν προς το Ισραήλ. Πρόκειται για εξαιρετικά δυσάρεστες και πολύ ανησυχητικές εξελίξεις που πυροδοτούν μια νέα ανάφλεξη στην ευρύτερη γειτονιά μας και φυσικά στη Μέση Ανατολή. Το ΚΥΣΕΑ θα συνεδριάσει εκτάκτως το απόγευμα για να αξιολογήσουμε τα δεδομένα της κατάστασης και να δηλώσουμε με κάθε τρόπο τη στήριξή μας σε κάθε προσπάθεια εκτόνωσης της νέας έντασης».

Σημειώνεται ότι το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) συνεδριάζει στις 18:00 υπό τον Pρωθυπουργό, ενώ ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή.

επιστροφή στην κορυφή