ΡΟΗ 24/7:

Έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ζητά ο Μάριος Σαλμάς

336660716 242012001505696 6998301446160232305 n

Επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ζητεί ο βουλευτής του κόμματος Μάριος Σαλμάς, ο οποίος μιλά για «δυσμενές» εκλογικό αποτέλεσμα για το οποίο πρέπει να δοθεί μία «σοβαρή απάντηση». Μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι ο ίδιος ο «γαλάζιος» βουλευτής επέλεξε να δημοσιοποιήσει με ανάρτησή του στα social media τη σχετική επιστολή που έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών, σας ζητώ να συγκαλέσετε σε συνεδρίαση την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, προκειμένου να αναλυθούν τα αίτια του δυσμενούς αποτελέσματος για την παράταξή μας» σημειώνει ο Μάριος Σαλμάς με επιστολή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως επισημαίνει, «οφείλουμε να δώσουμε μια σοβαρή απάντηση στους εκατοντάδες χιλιάδες παραδοσιακά ψηφοφόρους μας, που κάποιοι παρόλο που τα σπίτια τους στα χωριά βρίσκονται 100 μέτρα από τα εκλογικά κέντρα, επέλεξαν να απέχουν, και άλλοι να αποδοκιμάσουν την κυβερνητική πολιτική».

Από την πλευρά τους υπουργοί της κυβέρνησης απέδωσαν την κατρακύλα της ΝΔ στη ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο.

Ο Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στο Open, υποστήριξε ότι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών επηρέασε τη ΝΔ ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα. Σε ερωτήσεις που δέχθηκε για το τεράστιο πρόβλημα της ακρίβειας και την αποτυχία της κυβέρνησης να το αντιμετωπίσει, ο Κωστής Χατζηδάκης επέμεινε παρά την κατρακύλα της ΝΔ στις ευρωεκλογές ότι η ακρίβεια αφορά όλη την Ευρώπη και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο:

«Πανευρωπαϊκό πρόβλημα η ακρίβεια που επηρέασε όλες τις κυβερνήσεις και με οξύτερο τρόπο. Το πρόβλημα της ακρίβειας είναι τώρα σε αποδρομή», υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μιλώντας στο Action 24 είπε αρχικά, γενικώς και αορίστως «διάφορα πράγματα μας έχουν κοστίσει» για να προσδιορίσει στη συνέχεια ένα και αυτό ήταν ο νόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Ο νόμος για την ισότητα στον γάμο σίγουρα μας κόστισε. Μας το κράταγαν», είπε ο υπουργός Υγείας αποφεύγοντας να αναλογιστεί εάν η διάλυση με την υπογραφή της κυβέρνησης των δημόσιων νοσοκομείων οδήγησε σε κατρακύλα της ΝΔ στις ευρωεκλογές.

επιστροφή στην κορυφή