ΡΟΗ 24/7:

Συνεχίζονται οι «Όψεις Πολιτισμού» στο Δήμο Σιθωνίας

hmxrwm

Δράσεις σε όλες τις δημοτικές κοινότητες

Συνεχίζεται το ετήσιο πολιτιστικό καλεντάρι του Δήμου Σιθωνίας, «Όψεις Πολιτισμού», με δράσεις που απλώνονται σε όλο τον Ιούνιο.
Στις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η "Ημέρα των χρωμάτων". Ο Δήμος Σιθωνίας διοργανώνει άλλη μια διαδημοτική δράση με επίκεντρο τα παιδιά. Μια γιορτή γεμάτη χρώμα, όπου θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι και να γίνουν... χρωματιστοί, από τις 6:30 μ.μ. στο λιμάντι της Νικήτης, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, στην Προβλήτα του Ν. Μαρμαρά, στο Δημοτικό Σχολείο Σάρτη, στο Πάρκο Νιόβης, στη Συκιά και στο Γήπεδο Μεταγγιτσίου.

Ακολουθεί το Πολιτιστικό τριήμερο στο Νέο Μαρμαρά, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Μαρμαρά «Η ΠΡΟΙΚΟΝΝΗΣΟΣ». Οι εκδηλώσεις της Προικοννήσου, θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου στην προβλήτα του Νέου Μαρμαρά στις 9:00 μ.μ

Οι εκδηλώσεις του Ιουνίου θα ολοκληρωθούν στις 30 του μηνός με τη Γιορτή 3ης Ηλικίας. Τα Κ.Α.Π.Η όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Σιθωνίας θα ανταμωθούν στο εξωκλήσι του Αγίου Χριστοφόρου στο Μεταγγίτσι, με οικοδεσπότη το Κ.Α.Π.Η του τόπου. Τα μέλη των Κ.Α.Π.Η θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να διασκεδάσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να συναποφασίσουν μελλοντικές δράσεις.

mpanavas

επιστροφή στην κορυφή