ΡΟΗ 24/7:

ΚΟΣΜΟΣ

Αλ Νούσρα: Απειλεί με επιθέσεις χώρες που συμμετέχουν στις επιδρομές

tzixantistesa

Μιλά για «πόλεμο κατά του Ισλάμ»

Διαβάστε περισσότερα...

Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

World Heart Day-top

Η Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς καθιερώθηκε το 1999 και διοργανώνεται έκτοτε κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καρδιάς, με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα περιπέτεια στον αέρα - Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Γλασκόβης

airbus 550 355

Ένα αεροπλάνο Boeing Dreamliner που εκτελούσε την πτήση Σικάγο - Βαρσοβία έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Γλασκόβης μετά από αίτημα του πιλότου

 

Αναγκαστική προσγείωση "εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος" πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης ένα πολωνικό Μπόινγκ που εκτελούσε την πτήση Σικάγο – Βαρσοβία.

Το Boeing 787 της πολωνικής αεροπορικής εταιρείας LOT, που αναμενόταν να φτάσει στον προορισμό του στις 13:35 ώρα Ελλάδας, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης όπου το περίμεναν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών, οι οποίες όμως δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

«Η πτήση άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο της Γλασκώβης έπειτα από το αίτημα του πιλότου να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση», σημείωσε ο εκπρόσωπος. «Για προληπτικούς λόγους το ανέμεναν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών», οι οποίες και το ελέγχουν, πρόσθεσε, ενώ επεσήμανε ότι όλοι οι επιβάτες έχουν αποβιβαστεί. Πάντως δεν έδωσε πληροφορίες για τη φύση του τεχνικού προβλήματος.

 

newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Φθινοπωρινή Ισημερία: Η πρώτη μέρα του Φθινοπώρου μέσα από τη Google

goo

Και επίσημα Φθινόπωρο από σήμερα. Μπορεί ο καιρός να μην μας βοηθάει (ακόμα τουλάχιστον), αλλά η Google, με ένα έξυπνο animation μας το υπενθύμισε.

Διαβάστε περισσότερα...

Τουλάχιστον 2.793 θάνατοι από τον Έμπολα - Η επιδημία “ετέθη υπό έλεγχο” σε Σενεγάλη, Νιγηρία

ebola 534 355

Τουλάχιστον 2.793 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον ιό Έμπολα σε σύνολο 5.762 κρουσμάτων σε πέντε χώρες, μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Διαβάστε περισσότερα...

Η Νέα Υόρκη ετοιμάζεται για τη «μεγαλύτερη πορεία» για το κλίμα

ny klima

Τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι αναμένεται να συμμετάσχουν σε μια διαδήλωση κατά της κλιματικής αλλαγής την Κυριακή στη Νέα Υόρκη για να ζητήσουν άμεση δράση ενόψει της Συνόδου Κορυφής για το κλίμα στον ΟΗΕ.

Διαβάστε περισσότερα...

Διεθνής Ημέρα Ειρήνης

eirini

Η Διεθνής Ημέρα Ειρήνης καθιερώθηκε το 1981 από τον ΟΗΕ για να συμπίπτει με την ετήσια γενική συνέλευση του Οργανισμού κάθε Σεπτέμβριο. Από το 2001 γιορτάζεται σε σταθερή ημερομηνία, την 21η Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα...

Η πιο κουλ γιαγιά -90χρονη γυρίζει τον κόσμο, μπλέκει σε περιπέτειες και αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός [εικόνες]

giagia-660 3

Οταν πριν από 18 χρόνια έχασε τον άνδρα της, η Mary Lou Mahaney, μία 90χρονη κυρία από το Maryland, πήρε την απόφαση να γυρίσει όλο τον κόσμο και το έκανε.

Διαβάστε περισσότερα...

“Όχι” ψήφισαν οι Σκωτσέζοι στο Δημοψήφισμα

skotia oxi

Το 55,4 αρνήθηκε την απόσχιση

Διαβάστε περισσότερα...

Οι Σκωτσέζοι στις κάλπες

skotsezoi kalpes

– Ώρα μηδέν για τη Μ. Βρετανία

Διαβάστε περισσότερα...

Ο 29χρονος γκόλφερ φαινόμενο που του δίνουν 10 εκατ. δολάρια για να εξαφανιστεί

golfer


Ο Anthony Kim, είναι ένας γκόλφερ φαινόμενο που έγινε το μεγαλύτερο μυστήριο του σπορ των πλουσίων αφού του δίνουν 10 εκατ. δολάρια για να εξαφανιστεί από τα γήπεδα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σκωτία: Ντέρμπι μέχρις εσχάτων για την ανεξαρτησία δείχνει δημοσκόπηση

shmaies sk uk

Οριακό προβάδισμα δύο μονάδων (51%-49%) για τους οπαδούς της παραμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS