ΡΟΗ 24/7:

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015

Ο Caveman στο Θέατρο Αριστοτέλειον για δύο παραστάσεις

CAVEMAN -  BISKADOYRAKHS

Περισσότεροι από 270.000 θεατές έχουν δει την παράσταση στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα...

Γευστικές αποδράσεις στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής

kassandra-1-Collage
Κασσάνδρα με τα ωραία σου

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Μπάμπης Στόκας στη Μαύρη Τρύπα το Σάββατο

stokas mavri trypa PARATASI 1

Για μια μοναδική εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα...

Μεταξύ των φθηνότερων πρωτευουσών παραμένει η Αθήνα στα ξενοδοχεία

athina nuxta

- Υψηλότερες κατά 15 % οι ξενοδοχειακές τιμές στην Αθήνα σε ετήσια βάση - 20 % χαμηλότερες συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα

Διαβάστε περισσότερα...

Με τον νέο Τούρκο Γενικό Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη‏ συναντήθηκε η ΥΜΑΘ

4-11-2015 031

Μεταξύ άλλων συζήτησαν για το προσφυγικό

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Δήμος Αναστασιάδης στον Μύλο το Σαββατοκύριακο

poster dimos anastasiadis mylos club 2015

Παρουσιάζει τη νέα του δουλειά

Διαβάστε περισσότερα...

Ψωμιάδης: «Μεθοδευμένη, ύποπτη και καθόλου τυχαία» η δήλωση Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων

psomiadis

- Τι λέει ο πρώην Περιφερειάρχης για την τοποθέτηση του Υπ. Παιδείας που «έβαλε φωτιές»

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ.Γ.ΑΡΝΑΙΑΣ Δ.ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ

MPALA DIXTYA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κ.ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ Γ.Γ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

Ευχαριστώ για την πρόσκληση που μου κάνατε και ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για την έκδοση της εφημερίδας σας, μιας και το χαλκιδικιώτικο ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τέτοιες προσπάθειες που λείπαν τόσο καιρό στον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο φίλαθλο κόσμο.

Goal: Tι αποκομίσατε τώσα χρόνια από την διαιτησία

Απαντ.: Η προσπάθεια μου στα δεκατέσσερα αυτά χρόνια που αγωνίστηκα ως διαιτητής είχε σαν στόχο την απονομή δικαιοσύνης στον αγωνιστικό χώρο και την ελαχιστοποίηση των λαθών μου σ’ αυτόν. Βέβαια η εξάλειψη  ήταν αδύνατη αφού όλοι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και το χαρακτηριστικό του ανθρώπινου είδους είναι τα λάθη. Η θέση του διαιτητή είναι αρκετά παρεξηγήσιμη στο χώρο του ποδοσφαίρου .Όλα αυτά τα χρόνια ήρθα σε επαφή με τον αθλητισμό αποκτώντας εκπαιδευτικές και αθλητικές αξίες, οφέλη για την υγεία, γνωριμίες, όπως επίσης και την ικανότητα να λαμβάνεις αποφάσεις σε κλάσματα του δευτερολέπτου εφαρμόζοντας τόσο το γράμμα όσο και το πνεύμα του κανονισμού, ισορροπώντας πολλές φορές σε τεντωμένο σχοινί.   

Goal: Ποιοι ήταν οι λόγοι που κρεμάσατε την ‘’σφυρίχτρα’’ αφού είσασταν διαιτητής χωρίς να δημιουργείτε προβλήματα τόσο στην ΕΠΣΧ όσο και στα σωματεία

Απαντ.: Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τις εκάστοτε διοικήσεις του Συνδέσμου Διαιτητών και της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής για την επιλογή και την εμπιστοσύνη που μου δίξανε όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τους πρώην συναδέλφους μου για τις στιγμές που μοιραστήκαμε, την άψογη συνεργασία που είχαμε, που με βοήθησαν να βελτιωθώ και να εξελιχθώ διαιτητικά και τους εύχομαι καλές επιτυχίες στα σφυρίγματα τους! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια μου, που ήταν πάντα στο πλευρό μου και με στήριζε.

Ελπίζω η αποχώρηση μου να προσφέρει την δυνατότητα στα υπόλοιπα νέα παιδιά να εξελιχθούν και να ανέβουν όσο το δυνατόν υψηλότερα. Η αξιοπρέπεια είναι μια από τις σημαντικές αξίες στην ζωή μας. Ο κύκλος της διαιτησίας έκλεισε για μένα και θα έκλεινε με τον ιδανικότερο τρόπο σφυρίζοντας τον περσινό τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΧ!

Goal: Τι είναι το ποδόσφαιρο για εσάς

Το ποδόσφαιρο για μένα είναι ένας τρόπος ζωής, το οποίο δεν περιορίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές ενός γηπέδου. Είναι μια διαδικασία που διαμορφώνει χαρακτήρα και σου διδάσκει έννοιες πολύ σημαντικές στη ζωή ενός ανθρώπου, όπως σεβασμός, εκτίμηση, αναγνώριση, συνεργασία.

Goal: Πως σας αντιμετωπίζουν οι πρώην συνάδελφοι σας τώρα που υπηρετείτε το ποδόσφαιρο από άλλο πόστο

Καταρχήν η απόφαση μου να σταματήσω να σφυρίζω και να ασχοληθώ παράλληλα σε άλλο πόστο στο χώρο του ποδοσφαίρου ήταν λίγο ξαφνική και απότομη για τους περισσότερους. Οι σχέσεις μας είναι άριστες και έτσι θα πρέπει να είναι μεταξύ όλων αυτών που εμπλέκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου εάν θέλουμε να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής.

Goal: Ποιος είναι ο νέος σας ρόλος στην ομάδα της Αρναίας

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Απόλλων και ιδιαίτερα τον Καραγιάννη Κων/νο και τον Κιάτο Αθανάσιο για την επιλογή και την εμπιστοσύνη που  δίξανε στο πρόσωπο μου για την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα. Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην διοίκηση με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, βοήθεια σε όλα τα εξωαγωνιστικά θέματα, λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα, έλεγχος και προγραμματισμός αποστολής, ευθύνη δελτίων, συνεργασία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα.  

Goal: Ποιός είναι ο στόχος του Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα

Εδώ θέλω να θυμίσω στους αναγνώστες ότι η ομάδα της Αρναίας εκπροσώπησε επάξια πέρυσι το νομό μας στην Γ΄ Εθνική, ασχέτως εάν έπεσε κατηγορία. Ήταν ένας άθλος του Απόλλων παίζοντας με ιστορικές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου (Άρη, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Πανσεραικό κ.α.). Φέτος η ομάδα μας χτίστηκε από την αρχή με νέους ποδοσφαιριστές. Πρωταρχικός στόχος είναι να γίνουμε ομάδα που θα βγάλει μέσα στο γήπεδο αυτά που θέλει ο προπονητής μας, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να χτίσουμε τον κορμό της ομάδας μας για τα επόμενα χρόνια. 

Goal: Πως βλέπεται το φετινό πρωτάθλημα και ποιές ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν

Στο πρωτάθλημα φέτος συμμετέχουν όλες οι παραδοσιακές ομάδες του νομού οι οποίες είναι αρκετά ενισχυμένες και για αυτό τον λόγο πιστεύω ότι θα είναι συναρπαστικό και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Στρατώνι, Πορταριά, Καλλικράτεια, Σήμαντρα, είναι οι πιο  δυνατές και έμπειρες ομάδες με καλούς και ποιοτικούς παίκτες που πιστεύω θα πρωταγωνιστήσουν. Παρόλα αυτά αναμένω πολλές εκπλήξεις  από διάφορες ομάδες.

Goal: Η σχέση σας του Απόλλωνα με όλα τα σωματεία της Α’ κατηγορίας, και με την επιτροπή διαιτησίας ποιές είναι

Οι σχέσεις του Απόλλωνα με τα υπόλοιπα σωματεία είναι άριστες και αυτό διαπιστώνεται από την άψογη  φιλοξενία και συμπεριφορά που προσφέρουμε σε όλες τις ομάδες στην έδρα μας. Στα ίδια επίπεδα σχέσεων είναι και με την επιτροπή διαιτησίας.

Διαβάστε περισσότερα...

24ωρη γενική απεργία προκήρυξε η ΓΣΕΕ για τις 12 Νοεμβρίου

apergia

Συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα...

Συνέδριο για την καινοτομία και την ανάπτυξη το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

sunedrio aithousa

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τελεί το 9ο Πολυσυνέδριο «Καινοτομία και Ανάπτυξη», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, από τις 11.00’ έως τις 21.00’, στο ξενοδοχείο «The Met».

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS