sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Κυριακή, 24 Μαϊος 2015

Πυροσφαίρεια 2015(φωτο)

5

3ο τουρνουά ποδοσφαίρου σωμάτων ασφαλείας Κασσάνδρα

Διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοστάτησε το αγουρέλαιο Χαλκιδικής στην Αμερική

yianis1

Στην Περιφέρεια την Πέμπτη ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Π. Σγουρίδης

Διαβάστε περισσότερα...

Android M: Βασική του προσθήκη η υποστήριξη βιομετρικών μεθόδων πρόσβασης

39561 1432284465-full

Πολλαπλασιάζονται αριθμητικά τα Android smartphones που φέρουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, μόνο που έως τώρα το software για τη λειτουργία αυτήν ήταν δημιούργημα αποκλειστικά της εκάστοτε εταιρείας, αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ars Technica και το BuzzFeed, ενημερωνόμαστε πως τοAndroid M θα έχει εγγενή υποστήριξη για βιομετρικές μεθόδους πρόσβασης/ελέγχου όπως λχ η σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ θυμίζουμε πως και για το Nexus 6 είχαμε ακούσει ότι θα έφερε σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων μόνο που δεν απέκτησε την τελική του μορφή, με τον πρώην CEO της Motorola, Dennis Woodside, να θεωρεί υπαίτια την Google που αμέλησε να προσθέσει αυτήν την επιλογή εξαρχής στην πλατφόρμα του Android. Έτσι, φοβούμενοι για θέματα κακής λειτουργίας, απέφυγαν να τοποθετήσουν ένα τέτοιο εξάρτημα στη συσκευή τους. 

Εάν όντως έχουμε υποστήριξη απευθείας από το λειτουργικό, θα είναι πιο εύκολο για τους κατασκευαστές να ενσωματώσουν το hardware στις συσκευές του. Θα είναι πολλά τα οφέλη από τη χρήση ενιαίας εφαρμογής και θα υπάρξουν περισσότερες συμβατές υπηρεσίες που σκοπό θα έχουν να μας εξυπηρετούν καθημερινά σε διάφορες εργασίες και όχι μόνο.

Σε μία εβδομάδα έχουμε την διεξαγωγή του ετήσιου συνεδρίου Google I/O και πιστεύουμε να μας λυθούν πολλές απορίες τότε.

πηγή:myphone.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Apple: Ετοιμάζεται να παρουσιάσει το HomeKit, μαζί με το iOS 9 (φήμες)

39553 1432235774-full

Το «έξυπνο σπίτι» είναι ένας τομέας που φαίνεται να ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Apple. Έτσι, η εταιρεία στο επερχόμενο WWDC, τον επόμενο μήνα, ίσως να μας δείξει την περιβόητη πλατφόρμα HomeKit, που λέγεται ότι θα κάνει μια πρώτη εμφάνιση στο iOS 9. Κομβικό σημείο για όλες τις HomeKit συνδεδεμένες συσκευές θα είναι η Apple TV, καθώς, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, θα είναι το κεντρικό σημείο που θα τις ενώνει μεταξύ τους. 

Η εφαρμογή «Home», όπως μάλλον θα λέγεται η εφαρμογή που θα βοηθάει το χρήστη να έχει τον έλεγχο των έξυπνων συσκευών του σπιτιού του, θέλει αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί και να βελτιωθεί, οπότε δεν αποκλείεται να περιοριστεί σε εσωτερική χρήση σε πρώτη φάση, παρά την παρουσίασή της. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο ή και τον Σεπτέμβριο για να δούμε την τελική της μορφή. Πάντως, η Apple έχει επιβεβαιώσει ότι από τον Ιούνιο θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις για τις συσκευές που θα την υποστηρίζουν. 

Μέσω της εφαρμογής Home θα είναι δυνατή:

  • Η αναζήτηση και σύζευξη των συμβατών με το HomeKit συσκευών
  • Η δημιουργία μιας εικονικής αναπαράστασης των δωματίων του σπιτιού για την εύκολη οργάνωση και σύνδεση των συσκευών
  • Η χρήση του Apple TV ως ένα hub διασύνδεσης όλων των HomeKit συσκευών
  • Προβολή νέων HomeKit συσκευών και εφαρμογών


Δεν αποκλείεται σε πρώτη φάση ο έλεγχος των συμβατών με το HomeKit συσκευών να γίνεται μέσω της ψηφιακής βοηθού Siri και εφαρμογών που θα έχουν δημιουργήσει οι κατασκευαστές των συσκευών. Ήδη, Belkin, Elgato, Schlage, iDevices και GE έχουν ανακοινώσει ότι θα δημιουργήσουν HomeKit συμβατές συσκευές.

πηγή:myphone.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Η Δύναμη της Ευχής

euxi
Αλήθεια… αν το τυπικό «Χρόνια Πολλά» που χρησιμοποιούμε κατά κόρον, το πιστεύαμε και λίγο και δεν ήταν απλά Εθιμοτυπία, ο κόσμος γύρω μας δεν θα ήταν καλύτερος;

Διαβάστε περισσότερα...

Το κοινωνικό άγχος στη ζωή μας

 
Διαβάστε περισσότερα...

Σε δύο φάσεις τα μέτρα για το ασφαλιστικό

ika ensima

Σε δύο δόσεις, τον Ιούνιο και το φθινόπωρο, σχεδιάζει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Διαβάστε περισσότερα...

«Φωνές» στο ΣΥΡΙΖΑ να μην πληρώσουμε τη δόση στο ΔΝΤ

22995052

- Τροπολογία από την Αριστερή Πλατφόρμα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - «Αν συνεχιστούν οι εκβιασμοί, να μην πληρώσουμε το Ταμείο» - Δεν είναι καταστροφή η έξοδος από την ευρωζώνη - Λαφαζάνης: Πού ακούστηκε ότι είναι τρομοκρατία να μην πληρώσουμε; - Βούτσης: Δεν υπάρχουν τα χρήματα για να καταβληθεί η δόση - Στην ίδια γραμμή και ο Νίκος Φίλης - Ήδη προειδοποίησε ο πρωθυπουργός τις ΗΠΑ

Διαβάστε περισσότερα...

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Finn World Masters

istioploia

Πάνω από 300 σκάφη της κατηγορίας Finn παίρνουν μέρος στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα...

Κάλπες στην Ισπανία, οιωνός (;) για το νέο κομματικό σκηνικό

espania ekl

Οι κάλπες θα μετρήσουν τη δύναμη των δύο νέων κομμάτων που έχουν εμφανιστεί στο κέντρτης ισπανικής σκηνής

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

hotel-sonia.gr